Lemezfedés, bádogos munkák, Lindab tetőfedés, ereszcsatorna tisztítás Székesfehérvár, Fehér megye Spengler Bádogos

Bádogos munkák Székesfehérvár, Fehér megye

Teljes körű kivitelezés, bádogos munka és tetőfedés. Pofi csapatunk, a minőségi alapanyag és a munkánkra vállalt garancia biztosítja, hogy Ön a lehető legjobb szolgáltatásban részesüljön.

Függő- és fekvőeresz csatornák, lefolyók, ablakpárkányok, kémény és falszegélyek, lemezfedések készítése és egyéb bádogos szerkezetek javítása, vagy új szerkezetek kialakítása, gyártása és beépítése Székesfehérvár, Fehér megye Bádogos munkáink során vállalunk teljes körű épületbádogozást, igény szerint fémlemez-, cserepes lemezfedés kivitelezését.

Lemezfedés, tetőfedés Székesfehérvár, Fehér megye

Beázott, elöregedett, vagy új házat épít? Számíthat szakértelmünkre! Legyen szó cserép, lemezes, vagy zsindelytetőről, Teljes és részleges tetőfelújításokat, javításokat vállalunk. Bízza ránk tetőfedő munkálatait, hogy egy életre szóló, garanciális tető védje meg Önt és családját az élet viszontagságaitól.

Korunk egyik leggyakrabban alkalmazott technológiája a cserépfedés. Századok óta használatos fedés: különböző alakú és mé­retű cserepekből készül, egyszeres és kettős kivitelben. A cserepeket az aljzatra fektetik, és egymáshoz szorosan csatlakoztatják. A 45°-nál meredekebb tetőn szegezéssel vagy viharkapcsokkal is rögzítik a cserepeket az aljzathoz. A héjazatot és a télen rárakódó hó súlyát a cserepek méretének és a fedés jellegének megfelelő távolságra elhelyezett lécváz tartja.

A lemezburkolatok ellenállóbbak az időjárás viszontagságaival szemben mint a faburkolatok. Így megkímélhetjük magunkat a folyamatos figyelmet igénylő karbantartási munkálatoktól és költségektől. Az igényesen és kellő szakértelemmel kivitelezett lemezburkolatok tovább ellenállnak az időjárás hatásainak (UV sugárzás, csapadék, fagy) és hosszútávú védelmet biztosítanak. Széles színválasztékban elérhetőek a lemezburkolatok, mellyel az Ön egyedi igényei is megoldhatóak Székesfehérvár, Fehér megye .